Be Bold

No one is you. And that is your power!

Netværk, kurser og workshops for ambitiøse iværksættere og selvstændige, der bygger business på deres passion!

Vores mission

Virksomheder bygget med passion!

Min mission er at skabe flere iværksættere, der ligesom dig bygger business på deres passion. Iværksættere som er engageret i at skabe en profitabel og bæredygtig virksomhed. En virksomhed der er specialedesignet til at understøtte deres drømme livsstil. Jeg tror på, at du kan leve et liv, hvor dit arbejde giver dig formål, og at du kan skabe en verden, som du vil råbe højt om. Jeg tror på, at du hver morgen kan vågne op med en passion for at nå dine mål, og skabe det iværksætterliv du drømmer om!

Jeg tror på, at succesen for en virksomhed afhænger af dens fundament. Be Bold’s fornemmeste opgave er derfor, at hjælpe dig med at afklare din situation og hjælpe dig videre, ved at udvikle dine, og din virksomheds kompetencer. Altsammen igennem kurser, workshops og netværk.

Jeg tror på, at man med hårdt arbejde og dedikation kan realisere sine drømme.

Så hvad venter du på, lad os få dig i gang.

Mantra

No one is you. And that is your power!

Historien bag Be Bold Iværksætter Netværk

Jeg hedder Camilla og er stifter af Be Bold…

En struktureringsnørd i en kreativ verden. Klar til at hjælpe dig med at tjene penge på din passion.

Min iværksætterrejse startede tilbage i 2016, hvor jeg tog springet ud i iværksætteriet med mit daværende grafiske design studie, altsammen imens jeg stadig studerede. Det var i første omgang, for at tjene nogle ekstra penge ved siden af SU’en. Design studiet kørte godt, og jeg førte det videre, efter jeg blev færdiguddannet.

Men da jeg begyndte at arbejde mere og endnu flere opgaver kom ind af døren, blev jeg hurtigt plaget af et kronisk tilfæde af “hvorfor gjorde jeg ikke”, skinnende nye ideer og en voldsom følelse af “ikke godt nok”, og det gjorde alting 1000 gange sværere . Da der endelige begyndte at komme godt gang i min virksomhed. Indså jeg hurtigt:

“Jeg havde startet den helt forkerte virksomhed” 

De første par år var hårde, men på trods af tvivl fortsatte jeg, og det var her min “halv tossede” stædighed tog over. Men det varede ikke ved og hver eneste “sejr” blev hurtigt overdøvet af endnu mere usikkerhed. Jeg brugte utallige timer på at lave små ændringer og prøvede på at forvandle virksomheden til noget jeg bedre kunne se mig selv i. Men det lykkedes ikke, så jeg tog efter 4 år endelig beslutningen om, at lukke virksomheden ned.

Det var en svær beslutning, men også den rigtige – det var som om, der blev løftet en kæmpe sten fra mine skuldre. Grafisk design var noget jeg var god til, ikke noget jeg var passioneret omkring. Og det var i den anderkendelse, at de første tanker om Be Bold startede.

Der skulle gå et halvt år endnu, inden det for alvor gik op for mig, at opbygningen af min egen drømme virksomhed, ikke var i strid med at hjælpe andre med at opbygge deres.

Jeg startede Be Bold, fordi jeg ofte ser iværksættere i samme situation, som jeg selv har været. Kreative, talentfulde og utrolig dygtige iværksættere – der “drukner” under “gode” råd og presset af, “du bør gøre det sådan”, “hvorfor gør du ikke” osv. De mister deres passion, og kan til sidst ikke længere genkende sig selv i deres virksomhed.

Jeg ved, at jeg med min uddannelse og erfaringer kan kaste dem en “redningskrans”. Det handler om, at føre dem tilbage på “sporet”, eller få dem startet rigtigt.

Det handler om skabe en rentabel og bæredygtig virksomhed på sin passion, der kan understøtte den livsstil, som man drømmer om. 

Jeg har gået vejen selv. 

Jeg vil med baggrund i mine 5 års erfaringer som selvstændig og via min uddannelse indenfor Iværksætteri og ledelse være i stand til at hjælpe dig. Netop fordi jeg har gået vejen selv. Men det kræver, at du investere dig selv, og er klar på at arbejde.

Og det ved jeg, du er…

Det er derfor du er her. Tro mig – du kan være sikker på at en hver indsats, du investere i din drøm, vil betale sig 100 gange igen!

Jeg kan ærligt og stolt fortælle, at Be Bold er min drømme virksomhed – Skal vi ikke sætte dig i gang med din…

 

 

Ønsker du en rentabel og bæredygtig virksomhed, der kan understøtte den livsstil, du rent faktisk drømmer om?

Iværksætteri har mange forskellige ansigter, og tager mange forme. Der findes IKKE en “one-fit-for-all” løsning, når det kommer til udviklingen af en virksomhed. Det er derfor så utrolig vigtigt, at vi ikke glemmer os selv og vores passion, når vi udvikler, vækster og driver vores virksomhed!

Vi er alle forskellige og har forskellige formål og grunde til at være selvstændige. Det er de grunde, vi skal huske og bruge, når vi vil tage vores virksomhed til det næste niveau.

Uanset om du stadig overvejer, om iværksætteriet er noget for dig, er godt i gang, eller skal til at tage din virksomhed til det næste niveau. Vil Be Bold være der for dig hele vejen!

Vi støtter

FN’s Verdensmål

I vores daglige arbejde og gennem vores produkter, bidrager Be Bold Iværksætter Netværk til realiseringen af udvalgte dele af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Be Bold Iværksætter Netværk hjælper de
iværksættere og selvstændige med at realisere deres virksomhedsdrømme
og vækste deres virksomheder.

START DIN REJSE HER

Privatlivspolitik & cookies // CVR: 40134514  // © 2019-2020 Be Bold Iværksætter Netværk

SoMe Planner til Instagram

SoMe Planner til Instagram

Kom godt i gang med planlægningen af dit content til Instagram!

Din planner er på vej!